Om os

Centralt i Rudersdal

Håndtering af data (GDPR)

Hans Beyer, som ejer køreskolen, er 55 år og har hele livet interesseret sig for biler, så det lå i kortene at han blev kørelærer. Han er tålmodig og har skarpe pædagogiske evner. Gennem det meste af sit professionelle liv har Hans arbejdet med undervisning, Han formår derfor at tage stressen ud af kabinen og sørge for, at du går fra undervisningen med et smil. Fagligt går han op i at møde dig, hvor du er, og at tilpasse undervisningen til det, der virker for dig. Hans er en meget engageret kørelærer, der både går op i, at du får dit kort og i din vej dertil – men også vil lade dig være dig, som du er.


Du vil lære at køre bil i Hans' velkørende og rappe årg. 2016 BMW 320i.

Kim Køngerskov er en garvet herre med sine 27 års erfaring som kørelærer. Ud over at være kørelærer hos os har Kim job som chefsergent i Forsvaret. Med ham ved siden af dig i bilen får du en dedikeret og grundig kørelærer, som mestrer den balance, det er at udfordre sine elever i trygge rammer. Du går fra hver lektion med et smil.

 

Du lærer at køre bil med masser af overblik i Kims flotte Nissan Qashqai årg. 2018.


Tæt på S-tog

Ved at sende formularen accepterer du at vi opbevarer de fremsendte oplysninger i op til tre år, som vi er forpligtede til iflg. loven. Dine data opbevares og slettes i overensstemmelse med gældende GDPR-regler.


Oplysningerne benyttes udelukkende til kommunikation ifm. dit uddannelsesforløb her hos os. Vi har tavshedspligt i forhold til alt, hvad du fortæller os - på skrift eller i bilen. Vi har pligt til at opbevare al information så den ikke kommer til tredjeparts kendskab.


Du har pligt til - hvis du kommer til at se information om andre elever - straks at se bort fra det, meddele at du har set det og ikke at viderebringe det.